Založ si blog

Sociálni demokrati…

Či už k vlastnému prospechu SMERujú, alebo za vlastný prospech HLASujú, títo nikdy neboli a ani nebudú sociálni a už vôbec nie demokrati. Sú to obyčajní pohrobkovia z čias socializmu, ktorí úspešne preniesli starú mantru – kto nekradne, okráda svoju rodinu.

Veď na hodinky, ktoré nosí fico či počiatek by ich voliči (cca tretina národa), robotníci a zamestnanci a dôchodkyne, musel robiť desiatky rokov…. (diskutér 901898 na SME.SK).

Uff, to nám odľahlo…

25.04.2024

Pellegrini. pri fotografovaní: „Keď si uvedomíte, že ako budúci prezident sa fotíte na portrét, ktorý bude visieť na všetkých školách, na úradoch, v rôznych oficiálnych kanceláriách…“ V skutočnosti portrét prezidenta v oficiálnych inštitúciách už dlho nie je samozrejmosťou. Mať ho vyvesený v triedach zákon neprikazuje, potvrdila prezidentka Združenia [...]

Američania darovali Ficovej vláde…

19.04.2024

Získala to F-vláda vďaka iniciatíve pani prezidentke Čaputovej? Alebo má F- vláda svoju novú americkú ***vu? Ako dnes píše HNonline „Finančná správa získala od USA techniku na odhaľovanie… Zariadenia v hodnote takmer jeden milión eur prevzal v piatok prezident Finančnej správy Jozef Kiss.„

Model asertivity od MŠ až po UTV

15.04.2024

Pedagógovia jasajú. Od čias Komenského hľadali vzor asertívneho správania, ktorý by používali pre žiakov pri občianskej výchove a výchove charakteru, mravov a slušného správania… najmä pre utiahnutých, tichých, nevýbojných žiakov s nízkym sebavedomím. A to od materskej školy po Univerzitu tretieho veku (UTV). A ajhľa. Problém je vyriešený. Samo-odhalil a [...]

Obit Buell Pulitzers

Sekundy paľby na Reagana sa podobali na streľbu proti Ficovi. Atentáty na svetoznámych lídrov: kto prežil a koho zabili?

16.05.2024 20:35

Podobne ako na Roberta Fica aj na Ronalda Reagana si páchateľ počkal pred budovou. Aj vtedy ochranka nedokázala zabrániť atentátu.

juraj c. strelec

Policajné hliadky a šokovaní susedia. Čo hovoria o atentátnikovi na Fica ľudia, ktorí ho poznajú

16.05.2024 20:00

Podľa zistení Pravdy amatérsky básnik z Levíc, ktorý päťkrát vystrelil na premiéra, svojím konaním poriadne zaskočil nielen svojich známych, ale aj rodinných príslušníkov.

drogy, metamfetamín, Sinaloa

Španielska polícia zhabala 1,8 tony metamfetamínu mexického kartelu Sinaloa

16.05.2024 19:07

Ide o historicky najväčšie zachytenie metamfetamínu v Španielsku a druhé najväčšie v Európe.

Čaputová, Pellegrini, Fico, vyhlásenie, atentát

Atentát ako dôsledok polarizácie? Nájdeme cestu k upokojeniu a nie k zhoršeniu situácie?

16.05.2024 19:00

Najvyšší čas zatiahnuť ručnú brzdu. Atentát na premiéra Roberta Fica otriasol spoločnosťou a jej súdržnosťou. Bude to pre nás budíčkom? Upokojujme napätie slušným dialógom.

agoge

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 36
Celková čítanosť: 50398x
Priemerná čítanosť článkov: 1400x

Autor blogu

Kategórie